Leden 2009

Tak se na ni podívejme :-)

30. ledna 2009 v 11:37 | Misha |  Obrázky Amy Lee
Starší sice ale hrozně se mi líbí líčení Amy :-)



To sou věci co? :-P Naše Amy :-)


Bleskovka 0.1

26. ledna 2009 v 18:43 | Misha |  Soutěže
Ták je tady moje první minisoutěž- bleskovka,která bude samozřejmě odměněna diplomkem :-) Tak uvidíme jak se to uchytí...

Takže:

1) Co je dneska za den?
2)Kterým dnem začíná týden?
3)Který den je pro vás nejhorší?
4)Chceš diplom?
5)Pokud jo,tak co na něj?
6)Adresa tvého blogu

Tak šup šup :-)

Lunchbox by Amy Lee

25. ledna 2009 v 14:32 | Misha |  Evanescence =)
Ahoj všichni, krásné prázdniny!


Jsem potěšena, že se vám líbí můj lunchbox, strávila jsem nad tím týden. Je to zábavné, vždycky, když dokončím jednu z těch věcí, kterou mám ráda, říkám si 'Tak tohle bych si nejradši nechala!' Viděli jste ten pár Ugs, který jsem udělala před pár lety? Nasbírala jsem okolo milionu medvídků, kousků lega a kdovíčeho dalšího, pak jsem je na ně našila a přilepila je na jejich povrch. Vypadalo to jako obrovské nohy. Milovala jsem je! Ale to není poitou.
Aukce lunchboxu je skvělá, protože pomůže hladovým lidem v NY a severní Africe. A jestli je tahle umělecká věc pro vás moc drahá, možná byste tenhle rok mohli pomoct ve "veřejné" kuchyni na hodinu, nebo dvě. Nebo upečte koláč pro vašeho vrátného. Každý miluje koláče, a ten, kdo je rád nemá pořád rád ví, že někdo tam venku se o něj stará natolik, aby mu upekl koláč.
O muzice..všichni víte, že píšu a namáhám svou mysl. Chtěla jsem se vždycky cítit tak, že tu není žádná bariéra, která by mě omezovala, takže teď zkoumám dost rozdílných věcí. Zkuste být tprěliví a slibuju vám, že přijdu s něčím, co bude stát za to čekání. Pokud jde o tu věc s filmy a tv, pravděpodobně víte, že nahrávání a psaní pro filmy byl vždycky můj sen a vážně se tím budu zkoušet zabývat. Chybí mi koncerty a setkání s vámi, doufám, že máte skvělé prázdniny!
Jo a mimochodem, jestli jste ještě neviděli Steven Colbert's Christmas special, měli byste to zkusit shlédnout.Je to bláznivě veselé a já i moje rodina si myslíme, že je to nejlepší vánoční speciál od doby Pee Wee's.

s láskou,
Amy

(Amyin luchbox byl vydražen za 4,185,00 dolarů! Je to v historii všech lunchboxů, co kdy byly představeny ta největší cena, takže, gratulujeme, Amy!)

NO NENÍ KRÁSNÁ??? :-)



Alice In Chains

25. ledna 2009 v 9:48 | Barcza |  Alice In Chains


Alice in Chains


prosluli jako jedni z čelních představitelů hudebního stylu grunge, tedy scény, která vznikla ve městě Seattle počátkem 90.let. Dalšími typickými představiteli tohoto stylu byly skupiny Nirvana, Pearl Jam a Southgarden.
Alice In Chains byli od počátku poznamenáni drogovou závislostí dvou hlavních představitelů, vokalisty Layne Staleyho a kytaristy Jerryho Cantrella. Zejména na nejslavnějším albu Dirt z roku 1992 se v textech ke svým neduhům takřka otevřeně přiznávají. Oba byli téměř výhradními autory hudby i textů. Na EP Jar Of Files se objevili v tvorbě skupiny i jemnější, akusticky hrané písně. V roce 1995 se Layne Staley podílel na projektu Mad Season (společně např. s Mikem McCreadym z Pearl Jam). Dalším milníkem kapely je záznam žívého akusticky hraného koncertu v rámci série MTV Unplugged.
V roce 1998 přestávájí být Alice in Chains aktivní.20. dubna 2002 byl zpěvák Layne Staley
nalezen předávkován heroinem a kokainem mrtvý ve svém bytě. Dle koronera byl za datum úmrtí označen 5. duben 2002.
V roce 2005 proběhl reunion kapely. V roce 2006 zavítali Alice In Chains i do ČR.

Diskografie

  • Facelift (1990)
  • Dirt (1992)
  • Jar O Files (EP, 1994)
  • Alice In Chains (1995)
  • MTV Unplugged (1996)
  • Live (2000)

Sestava

  • Layne Staley - zpěv, kytara (1988-2002)
  • Jerry Cantrell - kytara
  • Sean Kinney - bicí
  • Mike Starr - baskytara (1988-1992)
  • Mike Inez - baskytara (od 1993)
  • William DuVall - zpěv (od 2006)


Welcome

24. ledna 2009 v 9:58 | Misha |  ! Aktuálně !
Tak možná si už někteří všimli že blog má novou spolumajtelku - Barczu. Je to stejně zažraný člověkl do Evanescence jako já. Vzhledem k tomu, že už teď přes školu vůbec na blog nemám čas, tak mi snad nějaký pomocník bodne. Tak snad to vydrží semnou a rozjedem to ve velkém. :-)
No a když už tak se teda musím pochlubit že společně s Barczou jsem začly nacvičovat na M-VOX(náš mini gymplácký hudební festiválek):snažím se zpívat a Barcza hraje. Obě sme z toho hrozně natěšené,je to prostě nádhera celá aula předemnou a zvuk toho křídla je bombastický-prostě šukézní:D Akorát teda až ta aula bude plná 400 lidí tak to teda pak nevím nevím no:D Tak držte palce,ať nám to jde :-)

Evanescence-Everybod's Fool

24. ledna 2009 v 9:51 | Misha |  Evanescence videa
Tuhle písničku mám moc ráda :-)






Last Breath

6. ledna 2009 v 19:00 | Barcza |  Evanescence revival


Last breath je první italská revival skupina Evanescence. Tento projekt začal mezi rokem 2003 a 2004, právě když Evanescence vydali svůj úspěšný singl Bring me to life, který vedl k tomu, že Evanescence získali 2 ceny Grammy za nejlepší objev a nejlepší hardrockovou interpretaci za jejich debutové album Fallen.Vášeň skupiny Last breath k Evanescence šla ruku v ruce s láskou k rockovým kapelám. Co je ve skutečnosti vedlo, je zanícení odrážející se v hudbě. Last breath věnovali velkou snahu o co nejvěrnější napodobení hudby, efektů a celkové atmosféry, kterou Evanescence přináší fanouškům jak na živo tak ve studiu.








Tento rok se Last breath podařilo dokonce několikrát setkat s bývalými členy Evanescence, jenž ocenili jejich tvorbu.



Tak co vy na ně? Najdete zde i videa tak pak posuďte :-)






Diplomek za 10 koment:-)

4. ledna 2009 v 15:38 | Misha |  Moje diplomky od vás =)
Děkujííí, sem tohle vůbec nečekala ale:-D

Diplomek za SONB

3. ledna 2009 v 16:36 | Misha |  Moje diplomky od vás =)
Děkujííí

Evanescence Czech Base

2. ledna 2009 v 16:12 | Misha |  Evanescence =)
http://www.last.fm/group/Evanescence+Czech+Base TÁÁÁK všichni co rádi Evanescence a chtějí pofulat s ostatními co ráda Evanescence a třeba chtějí poslouchat rádo plné písniček Evanescence - lognou se SEM
=)

Evanescentní peněženkááá

2. ledna 2009 v 15:59 | Misha |  Různé zajímavosti
O na ni o na ní!!!!! :D